profile-740x400

Sportsman 1000 XP

11.990euro + TVA

BLACK PEARL

  • putere: 88CP
  • costuri de delimitare: 300 euro + TVA

Contactați dealer-ul pentru DISCOUNTUL lunii

Vehiculul este comercializat la un preț promoțional, promoția fiiind valabilă până la 30.04.2017, în limita stocului disponibil.
La orice vehicul achiziționat prima revizie este GRATUITĂ. Aceasta ofertă conține manopera + piese originale + diagnoză.

Referitor la costurile de delimitare, după cum bine știți, din 01.01.2017 s-au schimbat normele de poluare. Se interzice total furnizarea de informații pemtru delimitarea (puterea reală a motoarelor) ATV-urilor sau UTV-urilor. Soluția este schimbarea CDI-ului printr-unul RACING, acesta fiind furnizat separat de o firmă de tunning. Aceste costuri vor interveni numai pentru modelele fabricate începand cu 2017.

CARACTERISITICI ALE CLASEI MUNCITOARECELE MAI LINE CĂLĂTORII


Avertisment: Vehiculele OFF-ROAD POLARIS pot fi periculoase în timpul operării și nu sunt destinate rulării pe șosea. Pilotul trebuie să aibă minim 18 ani și trebuie să dețină permis de conducere. Pasagerii, dacă acest lucru este permis de modelul în cauză, trebuie să aibă cel puțin 12 ani. Toți ocupanții sunt sfătuiți să poarte căști de protecție, ochelari și haine de protecție. Folosiți întotdeauna centurile de siguranță, precum și ușile/plasele cabinei (în funcție de echipare). Nu vă angajați în cascadorii și evitați vitezele excesive, precum și virajul brusc la viteze ridicate. Pilotajul nu se amestecă cu drogurile sau alcoolul. Toți piloții ar trebui să participe la un curs de instrucțiuni. Contactați-ne pentru informații suplimentare. Înainte de a vă angaja într-un traseu de trail verificați legislația locală. ©2016 Polaris Industries Inc.