profile (1)

RZR XP 1000 EPS TURBO

19.500euro + TVA

BLACK PEARL

  • putere: 144 CP

Contactați dealer-ul pentru DISCOUNTUL lunii

Vehiculul este comercializat la un preț promoțional, promoția fiiind valabilă până la 30.04.2017, în limita stocului disponibil.
La orice vehicul achiziționat prima revizie este GRATUITĂ. Aceasta ofertă conține manopera + piese originale + diagnoză.

Referitor la costurile de delimitare, după cum bine știți, din 01.01.2017 s-au schimbat normele de poluare. Se interzice total furnizarea de informații pemtru delimitarea (puterea reală a motoarelor) ATV-urilor sau UTV-urilor. Soluția este schimbarea CDI-ului printr-unul RACING, acesta fiind furnizat separat de o firmă de tunning. Aceste costuri vor interveni numai pentru modelele fabricate începand cu 2017.

MOTOR

NOU! MOTORUL PROSTAR® 144 CP TURBO


Noul motor Polaris ProStar® Turbo de 144 CP, cu sistem turbo integrat este special construit pentru a duce performanțele extreme la un nou nivel. Acest motor echipează cel mai puternic side-by-side. Putere, cuplu, durabilitate și fiabilitate inegalabile. De asemenea, pentru a controla această putere, sistemul de management al acestui motor a fost adaptat și include pistoane din aliaj forjat, un nou sistem de circulare al uleiului, boost control ș.a.

TRANSFORMĂ PUTEREA ÎN PERFORMANȚĂ


Pentru a transpune toată această putere la sol, RZR XP TURBO EPS este echipat cu un tren de rulare nou proiectat pentru durabilitate, eficiență și ușurare a manevrabilității. Acest tren de rulare ultra-eficient este pus în valoare de către transmisia variabilă Polaris (PVT), împreună cu un sistem de ambreiaj nou precum și un nou tip de curea de distribuție.

SISTEM DE RĂCIRE ÎMBUNĂTĂȚIT


RZR XP TURBO prezintă un sistem de răcire complet up-datat pentru performanțe consistente, indiferent de temperatură. Vehiculul este echipat cu un nou cooler al cărui management se efectuează printr-o pompă electrică de mare debit. Plasarea frontală a celor două radiatoare susținute de un ventilator generos permite controlul eficient al temperaturii motorului.

SUSPENSIE

CEA MAI AVANSATĂ SUSPENSIE


RZR XP TURBO EPS este echipat cu cel mai avansat și precis reglat sistem de suspensie pentru a face față celor mai dificile situații din teren.

AMORTIZOARE INTERNE FOX PENTRU BYPASS


Amortizoarele pentru bypass FOX PODIUM prezintă o grosime de 3 inch pe spate, respectiv 2,5 inch pe față. Tehnologia internă pentru bypass folosește 5 zone progresive ce întăresc amortizoarele în funcție de particularitățile terenului pe care se rulează.

AGILITATE

AGILITATE DE NEEGALAT


RZR XP TURBO EPS este cel mai bun side-by-side ca manevrabilitate în condiții competitive fiindcă este cel mai sensibil la comenzile pilotului, dar și la condițiile terenului, fapt care generează abilități de neegalat în diverse scenarii.

ECHILIBRU PERFECT


Fiind echipat cu tehnologia amortizoarelor bypass FOX PODIUM, RZR XP TURBO are de asemenea bară stabilizatoare-față și o setare nouă a barei stabilizatoare-spate pentru a redyce considerabil torsiunea șasiului și pentru a îmbunătăți manevrabilitatea și confortul.

CONFORT

PERSONALIZARE

Avertisment: Vehiculele OFF-ROAD POLARIS pot fi periculoase în timpul operării și nu sunt destinate rulării pe șosea. Pilotul trebuie să aibă minim 18 ani și trebuie să dețină permis de conducere. Pasagerii, dacă acest lucru este permis de modelul în cauză, trebuie să aibă cel puțin 12 ani. Toți ocupanții sunt sfătuiți să poarte căști de protecție, ochelari și haine de protecție. Folosiți întotdeauna centurile de siguranță, precum și ușile/plasele cabinei (în funcție de echipare). Nu vă angajați în cascadorii și evitați vitezele excesive, precum și virajul brusc la viteze ridicate. Pilotajul nu se amestecă cu drogurile sau alcoolul. Toți piloții ar trebui să participe la un curs de instrucțiuni. Contactați-ne pentru informații suplimentare. Înainte de a vă angaja într-un traseu de trail verificați legislația locală. ©2016 Polaris Industries Inc.