RANGER ® XP 900 EPS

de la 15.800 euro
motor de 68 CP

CULORI


Black Pearl

High Lifter

Hunter Edition

Matte Sagebrush Green

Northstar Deluxe

Sunset Red

Titanium Matte Metallic

Trail Edition

Velocity Blue

Pursuit Camo

Sage Green

Solar Red

MOTOR

LIDER ÎN CLASĂ LA REMORCAT ȘI SARCINĂ SUPORTATĂ


Cu o capacitate de remorcare imensă în clasa sa de peste 907 Kg, RANGER XP 900 EPS vă permite să abordați până și cele mai solicitante aplicații utilitare. În plus, acest model beneficiază de o capacitate de încărcare de peste 793 Kg. De asemenea, această valoare reprezintă un record în această clasă.

NOUL PRO-LOCK™ ON-DEMAND AWD


Pro-Lock™ este cel mai rapid în reacție sistem AWD. Toate cele patru roți sunt angrenate concomitent, aproape instantaneu atunci când vehiculul dumneavoastră are nevoie de tracțiune-față și trece în modul 2WD când nu are nevoie de tracțiune. Nu este nevoie să așteptați pentru a se crea presiune suficientă sau să opriți pentru a comuta comenzile diferențialului, cum procedează competitorii.

SUSPENSII


Avertisment: Vehiculele OFF-ROAD POLARIS pot fi periculoase în timpul operării și nu sunt destinate rulării pe șosea. Pilotul trebuie să aibă minim 18 ani și trebuie să dețină permis de conducere. Pasagerii, dacă acest lucru este permis de modelul în cauză, trebuie să aibă cel puțin 12 ani. Toți ocupanții sunt sfătuiți să poarte căști de protecție, ochelari și haine de protecție. Folosiți întotdeauna centurile de siguranță, precum și ușile/plasele cabinei (în funcție de echipare). Nu vă angajați în cascadorii și evitați vitezele excesive, precum și virajul brusc la viteze ridicate. Pilotajul nu se amestecă cu drogurile sau alcoolul. Toți piloții ar trebui să participe la un curs de instrucțiuni. Contactați-ne pentru informații suplimentare. Înainte de a vă angaja într-un traseu de trail verificați legislația locală. ©2016 Polaris Industries Inc.