GENERAL ® 1000 EPS DELUXE

de la 17.900 euro
motor de 100 CP

CULORI


Orange Burst

Indy Red

Velocity Blue

MOTORGENERAL 1000 EPS Blue

CAPACITATEA DE A DOMINA


Încărcat cu echipament pentru o excursie extremă de camping ori pregătit pentru a face față celor mai dure sarcini, capacitatea de încărcare (499 Kg) a modelului Polaris GENERAL vă stă mereu la dispoziție. Capacitatea de remorcare a acestui model (peste 680 Kg), împreună cu sistemul de frână-motor vă definește ca pregătit de orice tip de activitate utilitară în orice moment.

TREPTE SCURTE-AWD-PERFORMANȚĂ


Fiind echipat cu cel mai receptiv motor performant și AWD, Polaris GENERAL este pregătit să abordeze chiar și cele mai solicitante trail-uri ori cele mai sălbatice câmpii. Toate cele 4 roți sunt antrenate aproape instantaneu atunci când vehiculul are nevoie de mai multă tracțiune pentru a înainta și revin în modul 2WD când nu este necesară această forță. Pentru acest lucru nu este nevoie să opriți motorul pentru a bloca/debloca diferențialul, așa cum procedează competitorii.

SUSPENSII

EXTERIOR

ECHIPĂRI STANDARD


Polaris GENERAL Orange Deluxe are ca și echipare standard un troliu POLARIS HD (capacitate de peste 2041 Kg) și bară-față pentru a domina în mod sigur aplicațiile și traseele ce i se impun.

INTERIOR

COCKPIT NOU-NOUȚ


Cockpit-ul nou al modelului Polaris GENERAL a fost proiectat pentru echilibrul perfect între activitățile utilitare și momentele în care vrei doar să te distrezi. De la scaunele premium tip scoică până la imstrumentația customizabilă și accesul ușor în interior, Polaris GENERAL reprezintă noul standard în materie de confort.

NOI INSTRUMENTE DE BORD CUSTOMIZABILE


Noile instrumente digitale de bord își pot modifica poziția odată cu axul volanului, pentru o vizibilitate optimă. Combinația între elementele digitale și cele analog indică viteza, turațiile motorului și informații suplimentare TRIP. Lumina de fundal a acestora poate fi micșorată sau amplificată, în funcție de preferințe. De asemenea, sunt disponibile 2 culori pentru luminile de interior: roșu și albastru.

PERSONALIZARE

Avertisment: Vehiculele OFF-ROAD POLARIS pot fi periculoase în timpul operării și nu sunt destinate rulării pe șosea. Pilotul trebuie să aibă minim 18 ani și trebuie să dețină permis de conducere. Pasagerii, dacă acest lucru este permis de modelul în cauză, trebuie să aibă cel puțin 12 ani. Toți ocupanții sunt sfătuiți să poarte căști de protecție, ochelari și haine de protecție. Folosiți întotdeauna centurile de siguranță, precum și ușile/plasele cabinei (în funcție de echipare). Nu vă angajați în cascadorii și evitați vitezele excesive, precum și virajul brusc la viteze ridicate. Pilotajul nu se amestecă cu drogurile sau alcoolul. Toți piloții ar trebui să participe la un curs de instrucțiuni. Contactați-ne pentru informații suplimentare. Înainte de a vă angaja într-un traseu de trail verificați legislația locală. ©2016 Polaris Industries Inc.